esmaspäev, 9. oktoober 2006

väike briifing [teema: karsklusnatsid]

kurb lugu et siin üks vend juba valib matustele lugu, see kui lased võõrast ennast imeda on ohtlik värk. eriti kui tegu on puugiga. ma ei tea mul ka võib-olla see haigus on, saan alles siis teada kui kiirabi ütleb et 5 min elada veel jäänud.

vahepeal olin järjest nädal aega kaine, ei valmistanud mingit probleemi. siis hakkasin jooma, vaatasin et joomine on ikka parem. aga ei viitsind järjest juua isegi mitu päeva. ilmselt see puugi haigus vms. täna variant et alustame uut nädalat uue hooga aga ei tea kas see hoog raugeb juba eos või mitte. huvitav on see et väidetakse nagu alkoholisõbrad oleksid vähem kohusetundlikud. minu arvates on aga hoopis vastupidi ja inimesed, kes joovad, peavad rohkem vastutama.

näiteks peavad nad meeles pidama, et ei tohi autorooli minna. see on üks lisakohustus. neil on kohustus välja mõelda debiilseid vabandusi, mis põhjendaksid näiteks puudumise töölt vms. lisaks muidugi ühiskondlik surve ja inimeste suhtumine. vaadatakse ülalt alla ainult sellepärast et oled purjus. huvitav. natsid raisk.


karsklusnatsid on liikvel!

Kommentaare ei ole: