esmaspäev, 19. oktoober 2009

hea tegemine


rotid nõustuvad - korralik tegemine on ikka korralik tegemine.
pärast head tegemist on jupp aega hea olla.

mitte ainult peoloomad? mis loomadega on tegu siis? ütle oma arvamus!

7 kommentaari:

S6jalammas ütles ...

Harvanähtud Alam-Tallinna Mõrdpesurid ehk Bitchikus Lavatius

(eevo) ütles ...

peost-suhu loomad, leo(pardinaha)loomad, koduloomad, pereloomad, nohikloomad, kainereedeloomad, antipeoloomad, antikammistepeoloomad, eoloomad, oloomad, loomad, oomad, omad, mad, ad, d.

(eevo) ütles ...

peoinimesed?

Anonüümne ütles ...

...mina arvan et nad on väga ilusad tüdrukud ning see on väga alatu ja näitab teie enda nõrkust, et siin neid niimoodi mõnitada üritate. Jah nad on vb natukene keskmisest edvamad aga see ju annabki elule värvi ning see ei tee neist kindlasti halbu inimesi. Põhjus lihtne - positiivne tähelepanu annab neile lihtsalt natukene ensekindlust ning võimaluse tunda et nad on midagi väärt ja saavutanud, kes meist seda ei tahaks, niiet selline mõnitamine siin mingis kolmada järgu blogis on ikka tõesti väga lame. Ehk siis vastuseks küsimusele, tegemist on toredate tüdrukutega tänu kellele on üldse mingitel "elu24 ajakirjanikel" heal päeval leib laual.

viiendajärgu kommentaarija ütles ...

süübimatule neljanda järgu anonüümsele kommentaarijale: kes ytles, et nad koledad ja halvad on? pealegi olevat ilu vaataja silmades. keegi ju ei mõnita neid vaid tuntaxe rõõmu naljaka sõnakasutuse üle :) kas sa ise tead mida sõna positiivne tähendab?

Anonüümne ütles ...

viiendale järgule 5+ hea huumoritaju eest ;)

Järk V ütles ...

Täname me!