neljapäev, 6. oktoober 2011

Vastuseta küsimused

Kui lähtuda teatavast kristlikust loogikast, kas siis võib väita, et kui jumal poleks tahtnud, et inimesed kanepit tarvitavad, poleks ta sellist taime kasvama pannaud pannud? Aga miks kasvavad maailmas tuhanded mürgitaimed? Hoiatuseks?

Kahjuks on jumal juba ammu surnud, tema käest enam selliseid küsimusi küsida ei saa. Ka tema poeg tapeti kahtlastel asjaoludel (väidetavalt on asja taga juudi salateenisuse poolt hullutatud kaasmaalased). Rohkem lapsi jumalal polnud ja ka ta poeg ei jõudnud pere loomiseni.

Ühel viimastest piltidest, mis jumala pojast (J.K.) tehti, võib teda näha koos mitme mehega pidulaua taga istumas. Väidetavalt oli see tema puhul tavaline – käia ringi napis rõivastuses (tihti kattis tema keha vaid voodilina laadne kehakate) ning pidutseda varajaste hommikutundideni koos erinevas vanuses meestega. Ärgem siiski tõtakem kohe meelevaldseid järeldusi tegema – tollal oli ühiskond palju avatum ja meedia loodud negatiivsed kuvandid ei olnud inimeste suhtumist meestevahelistesse suhetesse veel lootusetult ära lörtsinud.



Kommentaare ei ole: