kolmapäev, 31. jaanuar 2007

Toimetaja veerg:


Vastu tulles üksiku lugeja soovidele päevakajalist pressi lugeda.

Avalikust käimlast Postimehe 17. jaanuar 2007 number:

Alkoholismi taunivas veerus toodi välja et Tartu Descartes gümnaasiumi noored naudivad vaba aega ilma alkoholita, mis on tglt võimalik kahes variandis a) see on võimalik -> vt punkti b)
b) raha ei ole ja oled raskelt haige nt katkuhaige

Heas tahtes tahaks nende mollid ka siin välja tuua, et vaadata 5 aasta pärast, mis on saanud, 1 ilmselt nendest on Soomes ehitaja ja pooled tibukesed Zavoodis hõbeniidid hambus. Heal juhul ma ütlen,heal juhul see lokkidega kutt on Angelis baarmen.


Rottide seisukoht: Get a maderfaking life. (Vähemalt üks rott on ühele neist nõus ka elu rõõmusid tutvustama.)

2 kommentaari:

rotid ütles ...

kle, tänapäeva noored on kas a) narko peal b) neopuritaanid. ring on täis noh, nüüd tahavad patuelust priiks saada. tra nendele eitele saia vahele ja kuttidele viinapudel näppu ja hakkab minema jälle elu rööpasse tagasi. õhtul rongiga läheme.

rotid ütles ...

esiteks on täiesti normaalne, et enne täisealiseks saamist alkoholi ei tarbita. saia vahele ka ei panda. ainult peale. pass me rungariin? Seadus ei luba juba.

Teiseks on ehk möödas ajad kui lapsevanemad juba kolme aasta vanusele esimesed šampuselonksud, nii proovi pärast, sisse jootsid. Noored pole rikutud. Vanemad on tööl.

Tegelikult on põhicase ikkagi ajalehte saada. Pärast on ehk häbi, aga joogiga parandab ära.

Ma ise joon ainult selle pärast, et mitte lehte sattuda, muidu tulevad, et, vaadake, pealt näha norm rott, aga tegelikult, raibe, ei joo.

PS. Ma olen kuidagi kogemata jälle varsti kuu aega kaine olnud. Tunnistan üles. Ärge muretsege, tuleb suurem meediakajastus. Kohe läheb pressikas laiali ja suurem pressikonverents tuleb zavvis.