esmaspäev, 1. september 2008

paar sõna õlinokk-kuumutajatest


FOTO: kuumutajaõlid puhkehetkel

viimasel ajal on meie käest päris tihti küsitud, et miks te, õlid, nii palju kuumutate.
noh, loomulikult on tegu täiesti debiilse küsimusega, mis võib oma rängas ja masendavas ajuvabaduses nõrgema inimese lihtsalt ohjeldamatult oksendama panna. meie pole nõrgad ja üritame vastata.

esiteks, käige putsi. teiseks, mis on üldse kuumutamine? raske öelda. tänapäeval peetakse kuumutamiseks seda, kui veits õrnalt kuuma anda mitte väga hullult. lasteaed täielik. sest kui me annaks täiel võimsusel kuuma, siis teil kukuks üllatusest silmad peast välja ja see oleks alles algus. meil on kapasiteeti kuumutada nii, et igasugu ozzyd ja muud ahvid jääks rängalt häbisse, aga kuna meil ei ole raha piisavalt kunagi, siis me oleme suht rahulikud.

kuidas ära tunda õlinokk-kuumutajat ehk kuumaõli ehk kuumaboss-ahvi? ta ei ütle kunagi "ei", kui mängus on kuuma andmine või õlitamine. ta ei pane kätt ette. ta ei sülita pitsidesse, klaasidesse, kannudesse ega pudelitesse. oksendab harva.

unega probleeme pole - võib vabalt pikutada ka avalikes kohtades, jäädes samas alati soliidseks.
tihtipeale esineb finantsprobleeme, kuna tööandjad ei väärtusta täiskohaga lõõgastajate rasket tööd piisavalt ning mõnitavad meid mingite sandikopikatega. katsu sa siis selle eest korralikult õlitada, onja. AGA siiski.

üldiselt võiks lisada veel seda et puhata jõuab hauas küll ja sinna jõudmisega meil kiiret pole. tervis korras, mõistus peas, kaks kätt ja jalga küljes. mitmetel ka mõlemad silmad alles veel.

nii, et analoogseid küsimusi palun enam mitte esitada või esitada need oma emale või kellelegi keda huvitab. sest meid ei huvita mingi suvaline kriitika. meie tööl on tulemus.

päris paljud inimesed jääks tööta kui me hakkaksime seda nutmaajavalt igavat "normaalse inimese" elu elama, nii et saage sellest ükskord üle ja elage meile kaasa. ühtlasi poleks paha ka mingisugune rahaline toetus.

2 kommentaari:

hüüdja hääl oaasis ütles ...

Valuuta Saldo Krediit Broneeritud Vaba jääk EEK ******************* 14.91


ühe õlu saab. sellest peaks aitama.
ma ise ei joo. õlut.

Anonüümne ütles ...

jätsin sulli ülemiste põhjakaldale kaluri kätte.