pühapäev, 2. juuli 2006

suht pointless nihhuijaa

eile oli laupäev eksju. vanalinnas käisin ringi ootasin sõpra kes pidi autoga tulema järgi aga oi oi nagu väike eit pidi ta ikka jokutama.

noh see selleks.

tuvastasin et põhimõtteliselt kogu linn on täis

a) täielikke värdjaid ja retarde
b) suvalisi jobikaid
c) turiste
d) mingeid tüüpe kellest ei saa aru kas ta nüüd ongi täielik alaarenend idikas või lihtsalt näeb välja selline


kuhu olid kadunud ilusad naised?

ma ei tea. (pärast sain teada, pärnus olid kõik)

no ja siis sellised kuradi mõnusad kutid ikka keda ma nägin mitu korda. umbes et oled neiuga koos eksju, ise jumalast ära lakutud soengu ja tipp topp rõivastega . kahetonnised päiksekad ees. oled neiuga koos ja siis iga kuradi vaateakna pealt ikka jälgid kas su soeng on ikka sirge ja kas oled ikka piisavalt ilus. neid vendi polnd mitte üks vaid ca neli. mingi veerand tunni jooksul. issand jumal !

no kurat nii kuradi pedejad poisid et lihtsalt situ täis ennast. mida see naine käevangus peab olema? tegelt tahaks nad ju tihket tilli persse endale.

rõvedad lakutud piidrid ma ütlen.

no mida vittu sa lakud ennast nii nagu oleks kurat viimnepäev käes ja igavese elu juurde pääseks ainult need kes kõige pedemad välja näevad. ma ei saa lihtsalt kurat aru.


ja siis veel kes mind närvi ajavad on need kuradi emo-noored. äkki hangite mingi elu või õpite õiget pidi veene läbi lõikama? mingi lahendus peaks nagu olema olukorrale ju.

tra see vanalinn on üks hirmus kole sitaauk ja kogu see tallinn on nagu üks äraaetud lits kes jalad laiali ootab järgmist turisti kes talle viieka eest ära lükkaks.

munni minge oma kultuuripealinnaga. kus see kultuur on? imege sitta.

Kommentaare ei ole: